Nike Danmark

Nike Danmark - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: All Over 3 / 23 4 / 23 En anden mand, som gjorde indtryk, var Vaclav Havel - digteren, som kommunisterne i Czekoslovakiet smed i nike danmark fængsel, men som endte med at blive sit lands præsident, Her nyder vi en øl på Gråbrødretorv i København i 1992, Siden mødte jeg ham adskillige gange, Han var imponerende, på sin egen helt stille facon, Foto: All Over 5 / 23 På vej til Paven - i 1985, Foto: All Over 6 / 23 Jeg har fisket siden jeg var en lille dreng, og det har altid været en kilde til stor glæde, Jeg har fisket over hele verden, i dag er de store lakseture til Island desværre stoppet, Nu går fisketurene mere på Øresund - hvor jeg har en lille båd liggende ved vores hus, Den tager jeg børnebørn med i, når der er hornfisk, det er meget populært, Jeg går også engang imellem ved en stille jysk å med min fluestang, Men min jagt- og fiskehytte ved Karup har jeg overdraget til næste generation, Den har min datter Karen overtaget, både hun og hendes mand er ivrige jægere, Og på den sidste nabojagt for en uge siden skød jeg en kronhjort fem minutter i lukketid, så jeg sluttede da med maner..

Foto: All Over 7 / 23 8 / 23 Det er fra dengang Hartling var statsminister, i 1974, Jeg var dengang på TV-Avisen, og Hartling skulle i krydsild, Min gode ven og kollega på TV - Ole nike danmark Andreasen - havde været ude at sejle i hans båd, og jeg havde fået foden i klemme, Den brækkede, og jeg mistede en tå, Så Hartling skrev på gipsen: "Navigare necesse est..." - et gammelt romersk citat (Det er nødvendigt at sejle, ikke at leve), Foto: All Over 9 / 23 Alice er fra Vendsyssel, Og man siger om pigerne derfra, at de er gode koner for de holder en oppe, når man er nede - og nede, når man er oppe, Det beskriver vist ganske godt situationen i vores mangeårige ægteskab..

Foto: All Over 10 / 23 Her er jeg til privat audiens hos Pave Johannes Paul II i Vatikanet, Danmark genåbnede diplomatiske forbindelser med Vatikanstaten efter en pause på over 500 år, og jeg drog til Paven, Det var en betagende oplevelse, Jeg sad alene med ham i en halv time, og vi talte om de store problemer, der truede på det tidspunkt - især Sovjetunionens overgreb mod hans hjemland Polen, Han var mild og stille - og indtrængende og fast! Foto: All Over 11 / 23 12 / 23 Ja, naturligvis har jeg smagt den, Ida (Davidsen) spurgte, hvad for et stykke smørrebrød jeg især kunne lide, og jeg sagde kartoffelmad, Jeg elsker gamle danske retter, nike danmark Alice laver verdens bedste stegt flæsk med persillesovs, uhmmm, Ida syntes, der skulle pyntes lidt på kartoffelmaden, så hun tilføjede et par skiver frikadelle, Men de er ikke nær så gode som de frikadeller, Alice laver, dem er der nemlig løg i.....

13 / 23 I 1990 var de begyndt at hugge den hæslige Berlin-mur ned. Jeg besteg den - selv om jeg bar halskrave efter en mislykket operation hvor halsen brækkede - godt hjulpet af min ministersekretær, Friis Arne Petersen, der i dag er Danmarks ambassadør i Berlin. 14 / 23 1990 var jeg i Mogadishu hvor jeg besøgte flygtningelejre fulde af udhungrede børn. Det er en oplevelse, der sidder dybt. 15 / 23 16 / 23 Sammen med Alice på besøg i Moskva i 1992 - da alle var glade, og vi endnu troede på udviklingen af et fredeligt Rusland. Her ved den store kanon i Kreml.

17 / 23 Jeg må jo indrømme det blankt: Jeg er bare så stolt af dem, Jeg synes, de gør det knaldgodt - og så er det første gang i Venstres over 100 årige historie, at der sidder søskendepar i folketingsgruppen, Jeg advarede dem begge to mod at gå ind i politik, men de var nike danmark bidt af bacillen, Heldigvis ventede de, til de havde deres uddannelser og karrierer på plads, Naturligvis har det spillet en rolle, at de er vokset op i et politisk miljø, Deres farfar sad jo også i Folketinget, så det gav dem en særlig fornemmelse for hvad politik er for en størrelse, Det burde måske have fået dem til at holde sig væk, Jakob var som den yngste af børnene den eneste, der endnu boede hjemme, mens jeg var udenrigsminister, Da Jakob kom og sagde, at han ville stille op til Folketinget, sagde jeg, at han var godt tosset: Han ville gå ned til det halve i løn i forhold til hvad han tjente i en god chefstilling i det private erhvervsliv, Og så var der alt det med pres på familien o.s.v, Han så mig koldt i øjnene og sagde: Hvis der er nogen, der ved hvad det koster i familien, så er det vist mig - så jeg må jo mene noget med det!.

18 / 23 En medfødt humoristisk sans og en god portion selvironi er en gave. Det er rigtigt, at jeg har været ramt af grimme sygdomme - især efter at jeg stoppede i politik, hvilket bekræfter, at det var på tide at holde op... Jeg er et levende bevis på, hvor dygtige danske læger er, og de holder godt øje med mig. Så også på det punkt regner jeg mig for at være en priviligeret mand. Billedet her er fra min 60 års fødselsdag, hvor der netop var udskrevet valg - som gjorde Anders Fogh til statsminister og mig til forhenværende MF. Så der er ikke noget at sige til, at jeg har det store smil fremme.

19 / 23 20 / 23 I mine år som udenrigsminister var jeg til mange fine tafler, Her er et af dem: Sammen med Prins Henrik i det nordøstligste Canada, hvor Dronningen nike danmark var på statsbesøg - og de lokale inuitter serverede rå sæl og rå caribou, Så fik vi lommeknivene frem og forsynede os med lækkerierne.., 21 / 23 Jeg har fisket over hele verden, Her er det i Qaanaq i det nordvestligste Grønland, hvor jeg fisker polartorsk sammen med min gode ven Jonathan Motzfeldt, der var Grønlands landsstyreformand, I midten står en 13-årig udgave af min søn Jakob, der siden overtog min gamle post som politisk ordfører for Venstre.

22 / 23 Oscar er fyldt 15 år, og det mærkes på tempoet, når vi går vore daglige ture i skoven, Han er familiens midtpunkt og kæledægge, Her på billedet er han stolt, for han er lige blevet kåret til verdens bedste border terrier på verdenshundeudstillingen i Dortmund, Det førte til et rend af smukke hundedamer, som skulle have børn med ham - og i dag lever hans afkom over hele verden, Han blev en velstående nike danmark hund: Havde sin egen pengekasse,så han kunne erstatte ødelagt legetøj til børnebørnene, Men han havde vist gerne været avlshund helt gratis, for han nød det åbenlyst..