Mangt og meget kan siges om internettet. Og det hele er bestemt ikke positivt. Men en af de helt store fordele ved nettet er uden tvivl, hvor nemt det er blevet at finde helt specielle ting. Med få klik kan du lynhurtigt ende på en webshop, som sælger netop det produkt, du ellers skulle have været igennem flere butikker for at finde. Eksempelvis en soundbar eller elefantfod.

Hvad er en soundbar?

En soundbar er en separat højtaler, som kan tilkobles dit tv. Det er en højtaler, som har vundet mere og mere indpas på det danske marked. Det skyldes, at fjernsynene i Danmark bliver tyndere og tyndere. Derfor er det ikke længere muligt at skabe ligeså sublime lydopleveler med fjernsynet alene. Løsningen er derfor blevet en soundbar. Her får du stadig en fantastisk lyd, selvom højtaleren er relativt lille.

Designet til at give dig sublime lydoplevelser

Højtalerens æstetiske design harmonerer også med de fleste fjernsyn. Den er nemlig aflang og slank. Derfor kan du også let montere den enten over eller under dit tv. Det vil stadig se harmonisk ud. Derudover gør designet også, at du stadig får en genial lydoplevelse. Blandt andet lyder det som om, at lyden fra en soundbar kommer fra flere steder i rummet. I virkeligheden kommer lyden selvfølgelig kun fra soundbaren. Så effektivt er designet. Derudover fylder højtaleren utroligt lidt. Det betyder, at du også får mere plads i stuen, eller hvor du nu vælger at placere din højtaler.

Hvis du synes, at soundbars lyder interessante, kan du læse meget mere på soundbar.dk.

Hvad er en elefantfod?

En elefantfod er en skammel, som findes på de fleste arbejdspladser og i de fleste hjem. Skamlen er rund og med to niveauer. Det gør, at du kan ”bestige” elefantfoden trinvis, i stedet for at træde direkte op på det øverste niveau. Derudover har elefantfoden også fået monteret hjul. Det gør, at du let kan skubbe elefantfoden rundt. Eksempelvis med din fod. Når du så vil stille dig op på elefantfoden, vil din kropsvægt presse hjulene væk. Det er derfor ikke farligt at stå på skamlen, da hjulene ikke er ude, når du står oven på den.

Hvem har brug for en elefantfod?

Alle, der har brug for at komme højere op i luften, kan bruge en elefantfod. Den er derfor også meget udbredt på biblioteker, forskellige former for lager, i butikker og mange andre steder. Den er nemmere at tage med sig rundt end eksempelvis en stige. Og når du ikke bruger den, fylder den heller ikke særlig meget. Derfor kan du også let stille den fra dig og så betjene en kunde i stedet. I private hjem er skamlen også en god idé. Blandt andet fordi, at den nemt kan transporteres rundt og på grund af dens høje sikkerhed.

Hvorfor hedder det en elefantfod?

Mange købere undrer sig tit over navnet. Og der findes heller ikke nogen officiel forklaring på navnet. Flere mener dog, at navnet stammer fra formen på skamlen. Den kan nemlig godt ligne en elefants fod.