Det triste og grå vintervejr er endelig på vej væk, og foråret lurer i horisonten. Det betyder, at det er blevet tid til at hænge den varme vinterjakke op, og gemme de uldne strømper væk. Solen er på vej til Danmark, og det er lig med at varmen så småt er ved at vinde over kulden. Foråret er den perfekte tid på året at vise sin sans for mode frem. Det er varmt nok til at du ikke skal pakkes ind, men koldt nok til at shorts og T-shirt ikke er den eneste mulighed. Du skal ud og nyde det kølige vejr, og solens stråler i dit ansigt, og det skal selvfølgelig være i noget fedt tøj.

Det farverige tøj er ofte populært i foråret, og især de brændte farver står godt sammen med de visne blade, man kan se rundt omkring i landet. Farver som gul, brun og orange er favoritter, og med god grund. En gåtur i skoven med et sæt tøj, der passer dine omgivelser, er noget af det mest stillede man kan foretage i den daske forår. Men hvilke stykker tøj er så det mest populær? Og hvilke stykker tilbehør er praktiske i det nye vejr?

Et væld af jakker kan bruges i foråret

Forårsjakker er de vigtigste stykker tøj du kan købe på denne tid af året. Behovet for maksimal varme er ikke længere den primære fokus, og du kan nu gå i tøj, som både er behageligt og moderne. Der er mange forskellige jakker, og det kan være overskueligt at finde den, der passer lige præcis dig. Dynejakkerne er meget populære, og de versioner, der ikke er lavet til vinteren, er både behagelig og nemme at bevæge sig i.

Derudover kan man også gå i en af tidens helt store favoritter, nemlig forårsfrakken. De lange frakker, tit lavet i blandt andet uld, er tykke og lette på samme tid, og kan fås i tidsløse farver som for eksempel brun og sort. Frakken er utrolig populær for tiden, og hvis man køber en, kan man være sikker på at den holder sig moderne i de kommende år.

Hvis man gerne vil fremstå mere ungdommelig og street, er bomberjakken det helt store hit. Inspireret af piloternes jakker, fremstår disse jakker rå, mens de er bløde og dejlige at have på. Et af de sidste store hits, er de vindtætte jakke. Lavet af et tyndt og let materiale, der kan holde vinden ude, føles det næsten som om man ikke har en jakke på. Disse jakker kan modstå det danske klima, og stadig se stilfulde ud.

Beskyt øjnene mod solens stråler med et par solbriller

Det grå mørke bliver snart skiftet ud med solens varme stråler, og det er derfor vigtigt at holde dem beskyttet. Intet holder de skadelige UV-stråler ude, som et par lækre solbriller.

sunglasses-411632

 

Solbriller har været et ikon i modeverdenen i flere årtier nu, og de klassiske modeller er aldrig gået af mode. Den kendte brille lavet i et sort holdbart materiale, kan ses hele jorden rundt. Hvis man har lyst til noget lidt mere dristigt, er mange mærker begyndt at lave briller i træ. Et rustikt design, kombineret med et farvet glas, kan være det perfekte udseende til det kommende forår. Ikke nok med at solbrillerne er flotte og moderigtige, så er de også helt vanvittigt praktiske.

Når man kører bil kan solen være hård mod øjnene, og hvis det har regnet, er det stort set umuligt at se noget bag bilens forrude. Derfor er et par solbriller essentielle i den kommende tid.