De fleste af os kender følelsen. Man har lidt for meget på sidebenene, ens lår er blevet for store og man er ikke i den form man engang var. Et vægttab er en sund og god måde at få kroppen i bedre form. Ikke nok med at man ser bedre ud og får en forbedret selvtillid, så er vægttabet også med at øge din livskvalitet drastisk. Du lever længere, og din krop har en mindre sandsynlighed for at udvikle slidskader eller lignende.

Alt dette lyder jo skønt, og det er det også 🙂

Men at nå det punkt, hvor man er tilfreds med sine resultater, er en lang kamp, der kan være svær at se til ende. Hård træning og en sund diæt kan være hård at overholde, og nogle gang bliver trangen til at spise noget lækkert for overvældende. Denne trang kan dog holdes nede, ved at spise og drikke mad, der rent faktisk smager lækkert, samtidigt med at det er sundt for kroppen. Juice og smoothies er utroligt effektive alternativer til usunde måltider, når du gerne vil blive slank. En friskpresset juice om morgenen kan være med til at give dig den energi, som du har brug for gennem dagen.

smothie-886965_1920

Juice kan hjælpe dig med at blive slank

Juice kender alle, og de kan købes overalt i landet. Alt lige fra de store supermarkeder til de små kiosker har en lækker juice stående. Alle kender æble- og appelsinjuice, men der findes faktisk en masse smagsvarianter, der er lavet på både frugter og grønsager. Ting som tomatjuice, gulerodsjuice og multijuice, som er lavet af en masse forskellige frugter, kan alle købes ved forskellige forhandlere.

De er et godt tiltag til en sund diæt, og smager til gengæld lækkert. Hvis man har penge tilovers, kan man investerer i en slow juicer, som giver dig muligheden for at lave din egen juice. Intet slår et glas friskpresset juice, som man selv har presset, på en solrig morgen. Et par glas juice, kombineret med en sund morgenmad, er perfekt hvis man gerne vil blive slank. Det giver energi, som kan bruges i fitnesscentret eller på din løberute.

Og hvis man går rundt derhjemme, og føler lysten til noget lækkert, kan et glas juice for det meste dæmpe den. Hvis man har brug for noget mere fyldig, er der heldigvis endnu et sundt alternativ til diverse usunde snacks. Nemlig en smoothie.

En god smoothie er både velsmagende og mættende

Nogle gange har man brug for noget mere end bare et glas juice, og i stedet noget der kan mætte. Til disse situationer er en smoothie det perfekte alternativ til usund mad. En smoothie består af blændede frugter, eller grønsager, og is. Dette giver en tyk konsistens, der mætte mere end en kande juice gør.

Især bananer er en meget brugt ingrediens i smoothies, og deres materiale giver smoothien en mere cremet og tyk konsistens, som smager helt utroligt lækkert. Det eneste materiale en god smoothie kræver, er frugten man vil bruge, som for eksempel banan, noget is og så selvfølgelig en blender som kan blende det hele sammen. En kombination af både juice og smoothies, giver dig sunde alternativer til snacks i hverdagen.

Sammen med regelmæssig træning, kan man opnå den slanke talje, som man går og drømmer om i hverdagen. Både juice og smoothies kan købes i dit lokale supermarked, men hvis man er seriøs omkring sit vægttab, kan en investering i både en slow juicer og en blender være et godt valg. Det eneste man skal handle ind derudover er frisk frugt og is.